Ik wil mij graag voorstellen aan jullie allemaal. Ik ben Maria en ik ben geboren in het jaar 1968 te Kerkrade, Limburg. Natuurlijk vertel ik niet alles over mij, maar ik wil jullie wel een kijkje laten nemen in mijn drukke bestaan. Mijn hobby is natuurlijk het draaien hier bij Limburg-Expres, waar ik ook een van de oprichters ben.

Ik werk bij Meander als thuishulp en ben veel te vinden bij mijn moeder, die heel belangrijk voor mij is. Ik ben een trotse moeder van een zoon die geboren is in 1989, die samenwoont met zijn vriendin in Simpelveld. Mijn dochter, die mijn grote steun is bij alles wat ik doe, is geboren in 1995. Ze zegt tegen mij ook de dingen die ik niet wil horen, maar toch heeft ze vaak gelijk in wat ze zegt. Mijn jongste zoon, geboren in 2001, weet zijn leven goed in te richten met zijn voetbal en zijn vrienden en altijd in is voor een grapje.

Ik hou van onze viervoeters en onze vogels die soms, tijdens het draaien, hun hoogste lied meezingen. Onze viervoeters vallen onder de categorie hond, kat en konijnen. Ik hou van onze vrienden en natuurlijk van mijn man, Dj Wiel. Dj Wiel is ook een van de oprichters van dit station. Samen zijn we getrouwd sinds 2000 en nog steeds even gelukkig.

Waar maak je mij niet blij mee? Met stilzitten, afscheid nemen en liegen. Ik eet niet graag vis en kijk ook niet graag tv. Mijn favoriete muziek is natuurlijk Limburgse, Nederlandse en Duitse muziek en in de late uurtjes beetje romantische muziek en dat mag in alle talen. Af en toe presenteer ik een programma in het Limburgs en dit is meestal op een woensdag.

Ik zou het leuk vinden als u eens voorbij komt in de skype tijdens het luisteren, zodat ik ook uw verzoeknummer kan draaien en gewoon een gezellige babbel kan maken onder de uitzending.

Veel liefs en luisterplezier,

Dj Maria