Hallo beste Luisteraars,

Mijn naam is Ruud Eikemans, woon nu in het Limburgse Sittard, ben getrouwd met mijn lieve schat Lizette. Samen hebben we een lieve Sint Bernard hond Beethoven en reken maar dat het een echte Beethoven is, want hij zit vol met streken. Ik werk fulltime op de centrale van een groot taxibedrijf in Sittard. Mijn hobby's zijn muziek draaien, zingen en luisteren naar muziek.

We gaan even terug in de tijd en wel naar 9 juni 1968. Toen werd ik geboren in de stad Breda, Noord Brabant. Als kleine baby was ik al aan het oefenen met muziek maken. Zo erg dat mijn ouders beneden op de bank moesten slapen. In mijn tienerjaren was ik bezig met mijn radio cassetterecorder en een microfoon en speelde ik diskjockey.

Begin jaren '90 ben ik begonnen met zingen van het Nederlandse lied. Ik ben toen in een soundmixclub gegaan in Heerlen. k deed mee aan talentenjachten (wat ik nog steeds doe) en ik heb samen met mijn vader met veel plezier in 2 mannenkoren gezeten.

Ik heb een jaar bij een ander internetradiostation gedraaid en draai nu met heel veel plezier bij de Limburg-Expres met
een breed scala aan verschillende muziek. Wilt u eens een praatje maken en een verzoekje aanvragen dan kan via de Skype Limburg-Expres of via de verzoekservice van de Limburg Expres op www.limburg-expres.nl.

Graag tot snel voor de lekkerste muziek, een babbel en een leuk verzoekje erbij.

Dj Ruud

 

 
www.limburg-expres.nl